Kiitos mielenkiinnostasi. Teot Itämeren hyväksi -verkkohaastattelu on suljettu. Saimme runsaasti ajatuksia ja niistä koostettu juliste oli jo esillä helmikuun Vene messuilla. Seuraavan kerran Itämeren hyväksi -näyttely on esillä Kylmäpihlajan majakalla.

Hyvä Veneilijä, kerro mitä teet Itämeren hyväksi - saat samalla tietoa muiden veneilijöiden teoista!

Tervetuloa osallistumaan "Itämeren hyväksi" -verkkohaastatteluun, jonka tarkoitus on kerätä ja jakaa veneilijöiden kesken konkreettisia tekoja, jotka parantavat Itämeren tilaa. 

Millaisia tekoja Sinä teet Itämeren hyväksi? Kerro konkreettisia asioita omista valinnoistasi - isoista tai pienistä. Jaat samalla tietoa muille veneilijöille ja saat heiltä myös vinkkejä itsellesi.

Tulokset kootaan julisteeseen, joka on esillä VENE-messuilla helmikuussa sekä Kylmäpihlajan majakalla järjestettävässä näyttelyssä tulevana purjehduskautena. Näyttely kertoo Itämeren hyväksi tehtävästä työstä, ja sen järjestelystä vastaa veneilyryhmä. Veneilyryhmä on Suomen Veneilyliiton ja Suomen Purjehtijaliiton yhteinen ryhmä, joka käsittelee yhteisiä veneilyyn liittyviä asioita. 

Anna hetki aikaasi Itämeren hyväksi - kiitos etukäteen osallistumisestasi!

Hyvää veneilykesää 2010.

Terveisin,
Veneilyryhmän puolesta
Kaj-Erik Löfgren 
puheenjohtaja

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *
"Itämeren hyväksi" -verkkohaastattelun toteuttaa Fountain Park. Tyypillisiä Fountain Parkin verkkohaastattelujen käyttökohteita ovat:
1. Strategiatyön eri vaiheet
2. Asiakkaiden / sidosryhmien kuuntelu, aitojen kokemusten ja odotusten selvittäminen (B-2-B tai B-2-C)
3. Uuden johtamistehtävän vastaanottavan johtajan perehdyttämisen nopeuttaminen

Verkkohaastattelun tuloksena saadaan näkyville hiljaista tietoa, heikkoja signaaleja, joita perinteisillä kyselyillä ei saada selville. Tulokset haastavat / täydentävät usein yritysjohdon ymmärrystä ja valottavat tulevaisuutta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä Hanna Ali-Melkkilään, hanna.ali-melkkila@fountainpark.com. Voit myös tutustua referensseihin osoitteessa www.fountainpark.com.