Sanoista tekoihin - Mitä tekoja tarvitaan luovuuden ja innovoinnin edistämiseksi?

Luovuus ja innovointi esiintyvät tavoitetasolla useissa tämän päivän strategioissa ja ohjelmissa. Vuosi 2009 on nimetty Euroopan unionin laajuisesti luovuuden ja innovoinnin teemavuodeksi. Sen tavoitteena on edistää elinikäisen oppimisen avulla luovuutta, joka on innovoinnin alkuvoima. Elinikäisen oppimisen välityksellä luovuus ja innovointi liittyvät siis jokaiseen meistä.

Keräämme nyt verkkohaastattelulla toimijoiden oivalluksia luovuudesta ja innovoinnista. Tavoitteena on saada selville, miten luovuutta ja innovointia voidaan käytännössä todella edistää ja jakaa näitä hyviä käytäntöjä. Haastattelun tuloksista keskustellaan heinäkuun SuomiAreenassa Porissa otsikolla "Innojamit - jumittaako vai jamittaako luovuuskeskustelu?". Tuloksia hyödynnetään myös laajemmin opetusministeriön kehittämishankkeissa.

Tule siis mukaan innovoimaan ja tuottamaan tärkeää materiaalia luovuuskeskusteluun! Aikaa sinulla on 10.6. saakka. Hyödynnäthän myös tilaisuuden kutsua tuttusi ja kollegasi mukaan haastattelun lopetussivulla.

Lisätietoa teemavuodesta löydät sivustolta www.luovasti.fi ja EU:n yhteisiltä teemavuoden sivuilta.

Terveisin,
Kirsi Lindroos
johtaja, teemavuoden kansallinen koordinaattori, opetusministeriö

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Käyttäjätunnuksesi on suljettu.