Tervetuloa vaikuttamaan viestintäpolitiikan tulevaisuuteen!

Liikenne- ja viestintäministeriö toteuttaa verkkohaastattelun, jonka tarkoituksena on kuulla näkemyksiä siitä, mitkä ovat tietoyhteiskunta- ja viestintäpolitiikan keskeisimmät haasteet ja mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa. Kyselyn tuloksia hyödynnetään ministeriössä vastikään käynnistyneissä strategiaprosesseissa.

Haastattelu on jaettu kahteen rinnakkaiseen polkuun, joista tämä koskee viestintäpolitiikkaa. Halutessasi voit haastattelun jälkeen osallistua myös tietoyhteiskuntapolitiikkaa koskevaan osaan.

Tämä sivusto on auki 28.9. saakka. Voit ideoida laajemmin tai lyhyesti ja palata sivuille milloin tahansa  jatkamaan ideointia tai arvioimaan muiden esittämiä ideoita.Osallistu kuitenkin mahdollisimman pian, jotta muut osallistujat ehtivät arvioida esittämiäsi ideoita.

Verkkohaastattelun vastauksista koostettu loppuraportti julkaistaan Arjen tietoyhteiskunnan neuvottelukunnan sivulla www.arjentietoyhteiskunta.fi lokakuun aikana.

Toivon, että saamme mahdollisimman laajat joukot osallistumaan. Voitte myös välittää kutsua haastatteluun oman organisaationne sisällä sekä omille sidosryhmillenne. Kaikki palaute ja näkemykset ovat tärkeitä ja hyödynnämme niitä jatkotyössä. Anna siis ajatuksesi lentää!

Suvi Lindén
viestintäministeri

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Tämä tuote on suljettu.