Mehiläinen

Tavoitteena Suomen paras asiakaskokemus 2018!

Mehiläisen tavoitteena on tarjota Suomen paras asiakaskokemus kaikissa palveluissa. Asiakaskokemus syntyy joka päivä kaikissa niissä tilanteissa ja kohtaamisissa, joissa olemme osa asiakkaan elämää ja ajatuksia. Näissä tilanteissa tavoittelemme parasta mahdollista asiakaskokemusta.

Kehitämme jatkuvasti kaikkia palveluitamme asiakkailta saamamme palautteen ja oman henkilöstömme ja yhteistyökumppaneidemme ideoiden pohjalta. Jotta voimme keskittyä asiakkaidemme kannalta kaikkein merkityksellisimpiin asioihin, on meidän jatkuvasti tarkastettava käsityksiämme asiakkaidemme tärkeimmistä odotuksista ja arvostuksista. 

Nyt tahdommekin kutsua Mehiläisen asiakkaat ja henkilöstön tähän yhteiseen verkkoaivoriiheen pohtimaan tärkeimpiä toimenpiteitä tavoitteemme eli parhaan asiakaskokemuksen saavuttamiseksi.

Verkkoaivoriihi on nyt suljettu ja aineiston analyysi käynnissä. Kiitokset kaikille osallistujille aktiivisesta keskustelusta!

Verkkoaivoriihessä voit esittää ajatuksesi avoimesti omin sanoin luottamuksellisesti ja arvioida muiden osallistujien ehdotuksia. Osallistuminen on siis nimetöntä. Varaa 10-15 minuuttia aikaa ja tule mukaan! 

Odotamme innolla näkemyksiäsi!

Matti Bergendahl
toimitusjohtaja

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Käyttäjätunnuksesi on suljettu.