Sanoista tekoihin - Työ ja muu elämä!






Verkkoaivoriihi on suljettu 17.9. ja aineiston analyysi on nyt käynnissä. Kiitokset aktiivisesta osallistumisesta!

Lue tuloksista lokakuussa www.tyojaperhe.fi !

Kun työ ja muut elämän osa-alueet ovat keskenään tasapainossa, ne tukevat toisiaan ja antavat toisilleen voimavaroja. Tämä vaikuttaa meihin ja läheisiimme kokonaisvaltaisesti tuoden hyvinvointia. Työpaikalla se näkyy tuloksellisuutena, onnistumisena ja työtyytyväisyytenä.

Työn ja muun elämän yhteensovittaminen tarkoittaa esimerkiksi työn ja lasten hoidon tai työn ja muiden läheisten hoitamisen yhteensovittamista.  Se tarkoittaa myös paljon muuta, kattaen elämän eri vaiheet ja tilanteet, niiden tuomat mahdollisuudet ja haasteet. Käytännössä se voi tarkoittaa esimerkiksi myönteisen asenneilmaston edistämistä sekä erilaisia työaikaratkaisuja huomioiden sekä työntekijän että työnantajan tarpeet.   

Näiden asioiden kehittämiseksi työpaikat ja muut organisaatiot ovat tehneet jo paljon.   Nyt on aika kerätä yhteen keinot, joilla me kaikki voimme työn ja muiden elämänalueiden yhteensopivuutta entisestään parantaa. Esitämme nyt kaikille avoimen kutsun olla tässä työssä mukana. Kerätään yhteen keinot, valitaan niistä parhaat ja varmistetaan, että niitä hyödynnetään!

 

Haastamme Sinut mukaan vaikuttamaan osallistumalla tähän verkkoaivoriiheen, jossa voit esittää ehdotuksesi ja arvioida myös muiden ehdotuksia. Osallistuminen on nimetöntä. Varaathan aikaa noin 15 minuuttia ja vastaat 16.9. mennessä. Voit lähettää kutsun osallistua myös kaikille niille, joita arvelet tämän asian kiinnostavan. Voit lukea tuloksia verkkoaivoriihestä lokakuussa Työ ja perhe-elämä –ohjelman nettisivulta www.tyojaperhe.fi

Odotamme innolla näkemyksiäsi. Kiitos aktiivisuudestasi!
Ystävällisin terveisin

Johtaja Liisa Hakala
Sosiaali- ja terveysministeriö
 

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Tämä tuote on suljettu.