Hei sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai opiskelija!

Mielekäs-ohjelma levittää sosiaali- ja terveysalan työpaikoille hyviä käytäntöjä, jotka edistävät alan vetovoimaisuutta. Vetovoimaisessa työpaikassa työntekijät voivat hyvin, palvelu on laadukasta ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Vetovoimaisuus auttaa työpaikkoja kannustamaan työntekijöitään jatkamaan työssään sekä rekrytoimaan uusia osaavia työntekijöitä.

Vetovoimaisessa työpaikassa työ on mielekästä ja tekijät pystyvät vaikuttamaan työhönsä ja alan kehitykseen. Tähän tarvitaan aktiivista vuoropuhelua ja innostunutta otetta kehitystyöhön. Vastuu alan vetovoimaisuudesta on meillä kaikilla!

Haastamme Sinut vaikuttamaan alan vetovoimaisuuteen Mielekäs-ohjelman verkkoaivoriihessä. Esitä ehdotuksesi avoimesti omin sanoin ja arvioi muiden ehdotuksia. Osallistuminen on nimetöntä. Varaathan aikaa vastaamiseen noin 15 minuuttia. Vastaa 5.10.2014 mennessä.

Voit lähettää kutsun osallistua myös kaikille niille, joita arvelet tämän asian kiinnostavan. Voit lukea tuloksia verkkoaivoriihestä marraskuussa Mielekäs–ohjelman nettisivulta www.mielekas.fi.

Odotamme innolla näkemyksiäsi! Terveisin,

Johtaja Liisa Hakala
Sosiaali- ja terveysministeriö