Liikunnan tulevaisuus tehdään yhdessä!

TUL:n liittokokous vahvisti vuonna 2013 liiton keskeiseksi tavoitteeksi jokaiselle suomalaiselle taatut liikuntamahdollisuudet, esimerkiksi varallisuudesta tai elämäntilanteesta riippumatta. Tällä halutaan lähestyä tavoitetta, että suomalaiset olisivat maailman liikkuvin kansa vuonna 2020.

Voidaksemme määritellä TUL:n konkreettiset toimintatavat muuttuvalla liikuntakentällä haluamme nyt kutsua kaikki keskusteluun suomalaisesta liikuntatoiminnasta. Harrastajilla ja seuratoimijoilla on painava sanansa sanottavanaan siitä, mitä pitäisi tehdä harrastamisen lisäämiseksi ja seurojen toimintamahdollisuuksien parantamiseksi.

Tämän verkossa tapahtuvan keskustelun jälkeen tehdään keväällä 2015 päätökset TUL:n toiminnan painopisteistä tuleville vuosille. Vaikutukset näkyvät suoraan liikkujille ja liikuntaseuroille. 

Verkkoaivoriihessä voit esittää ajatuksesi avoimesti omin sanoin ja arvioida muiden osallistujien ehdotuksia. Osallistuminen on nimetöntä. Varaa 10-15 minuuttia aikaa ja tule mukaan! 

Voit lopuksi myös halutessasi tilata itsellesi raportin tästä keskustelusta tai osallistua leffalippupakettien arvontaan.

Odotamme innolla näkemyksiäsi!

Sirpa Paatero
Hallituksen puheenjohtaja, Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry