Sydänsairaala

Tervetuloa kehittämään terveysalan työpaikkoja kanssamme!

Minkälainen työpaikka on sairaala? Mitä sosiaali- ja terveysalan vetovoimaiselta työpaikalta odotetaan?
Mikä lisäisi sairaalan vetovoimaisuutta työpaikkana? Miten voisimme kehittää työympäristöämme entistäkin paremmaksi?


Muun muassa näihin kysymyksiin etsimme vastauksia, kokemuksia ja näkemyksiä verkkohaastattelun keinoin. Tämä ei ole rasti-ruutuun-kysely, vaan pääset jakamaan ajatuksiasi omin sanoin. Näet myös, mitä muut kohderyhmään kuuluvat ammattilaiset ovat vastanneet. Tavoitteenamme on kerätä vetovoimaisen työpaikan tunnusmerkkejä sairaalaympäristössä työskenteleviltä ja saada esimerkkejä parhaista käytännöistä. Kysymme samalla, mitä Tays Sydänsairaalasta ajatellaan työnantajana. Verkkohaastattelun valmistuttua tuloksista julkaistaan lyhyt yhteenveto, joka lähetetään siitä kiinnostuneille vastaajille.

Vastaaminen tapahtuu nimettömänä ja se kestää noin 1-15 minuuttia täysin omasta kiinnostuksestasi riippuen. Lopussa voit jättää yhteystietosi osallistuaksesi Suunto M5 All Black sykemittarin arvontaan ja tulosten yhteenvedon saamiseksi. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan myös Sydänsairaalan verkkosivulla osoitteessa www.sydansairaala.fi.Arvonta suoritetaan kyselyn päätyttyä.

Mikäli sinulla on teknisiä kysymyksiä vastaamisesta, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen teppo.nieminen@fountainpark.fi. 

Kehitysterveisin,

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Tämä tuote on suljettu.