Liikenne- ja viestintäministeriö

Tämä verkkokeskustelu on nyt suljettu, ja tulosten analysointi on aloitettu. Ehdotuksia tuli toista tuhatta, kiitos kaikille osallistuneille!

Haluaisitko olla mukana sujuvoittamassa arkea tai helpottamassa yritysten toimintaa ja innovaatioita? Millaisten normien poistamisella voisi olla myönteinen vaikutus yhteiskuntamme toimintaan ja uudenlaisten liiketoiminnan synnylle?

Suomen kilpailukykyä ja yhteiskunnan toimintaa pitää parantaa. Hallitus tähtää tähän monin eri keinoin. Yksi keino on karsia turhaa sääntelyä. Tätä työtä tehdään kaikissa ministeriöissä.

Haluamme selvittää sinun kantasi liikenne- ja viestintäalan sääntelyyn. Aikojen kuluessa meille on syntynyt arkea tai yritystoimintaa hankaloittavia normeja, isoja ja pieniä. Miten meidän tulisi sinun mielestäsi toimia?

Osallistumalla pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan liikenne- ja viestintähallinnon sääntelyä kehitetään. Voisiko lupamenettelyjä keventää? Miten digitalisaatiosta saataisiin parhaat hyödyt irti? Miten sinun arjestasi saataisiin helpompaa? Puretaanko vai perataanko?  Uskon, että juuri sinulla on tästä ajatuksia. Kun tulet mukaan, sinun on mahdollista päästä näkemään myös muiden ideoita.

Näkökulmasi ovat tärkeitä ja voit osallistua nimettömänä. Käytämme saatavaa tietoa ministeriön norminpurkutyön apuna.

Vastaathan mahdollisimman pian. Kiitos jo etukäteen ideoistasi!

Terveisin Anne Berner
liikenne- ja viestintäministeri

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Tämä tuote on suljettu.