Fountain Park

Tervetuloa mukaan - tässä taustatietoa ideoinnille:


Valtiovarainministeriö on asettanut selvityshenkilön valmistelemaan valtion aluehallinnon ja maakuntahallinnon uudistamista. Selvityshenkilöksi on kutsuttu ministeri Lauri Tarasti ajalle 8.12.2015–15.2.2016.

Hallitus teki 7. marraskuuta linjauksen aluejaon perusteista ja sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen askelmerkeistä sekä monitoimialaisten itsehallintoalueiden perustamisesta. Hallitus linjasi, että sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävien lisäksi itsehallintoalueille osoitetaan pelastustoimen ja maakuntien liittojen tehtävät, ELY-keskusten alueiden- ja elinkeinoelämän kehittämistehtävät sekä mahdollisesti ympäristöterveydenhuolto. Hallitus tekee tammikuun 2016 lopussa erillisen yhteensovituspäätöksen aluehallintouudistuksen valmistelusta ja itsehallintoalueille siirrettävistä tehtävistä.

Suupohjan kuntien (Isojoki, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) sosiaali-, terveys- ja ympäristöpalvelut on tuottanut vuodesta 2009 Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä (LLKY). Uusien itsehallintoalueiden muodostuessa vuonna 2019 LLKY:n toiminta päättyy nykyisellään. Samanaikaisesti päättyy myös Suupohjan Seutupalvelukeskus Oy:n toiminta.

Ja nyt: klikkaa Aloita-painiketta niin pääset miettimään yhteistä tulevaisuuttamme!

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Käyttäjätunnuksesi on suljettu.