SEREN 2016

SEREN 2016: Inspiraatioita julkisille palveluille ja sektoreille

Miten palvelun käyttäjä muuttaa julkisia palveluita ja työntekoamme lähitulevaisuudessa?

 

Tämän aivoriihen tavoitteena on löytää organisaatiorajojen yli meneviä käytäntöjä sekä työnteon, johtamisen ja vuorovaikutuksen tapoja, joilla uudenlaiset toimintatavat saadaan vietyä organisaatioissa eteenpäin ja näin työntekijät pystyvät parantamaan omaa työtään ja suorittamaan työtään paremmin. Sen lisäksi, että aivoriihen on tarkoitus auttaa työnteon parantamisessa ja tehostamisessa, sen tuloksia käytetään avuksi Easyfairsin järjestämän SEREN –tapahtuman sisällön tuottamisessa.

Aivoriihen kehittämisessä on ollut mukana Easyfairsin sekä Fountain Parkin lisäksi myös ohjausryhmä, jossa on mukana asiantuntijoita Valtiovarainministeriöstä, Valtioneuvoston kansliasta, Ylestä, Aalto Yliopistosta, Verohallinnosta, Tieto Oyj:sta sekä Oiva-akatemiasta ja Kokeileva Suomi -hankkeesta.

Tavoitteenamme on tässä aivoriihessä löytää organisaatiorajojen yli meneviä käytäntöjä sekä työnteon ja johtamisen tapoja, joilla uudenlaiset toimintatavat saadaan vietyä organisaatioissa eteenpäin.

Osallistuminen suoritetaan nimettömästi, ja se vie aikaasi noin vartin verran. Vastausaikaa on 15.4. asti. Käännythän teknisissä kysymyksissä palvelun tuottajan Fountain Parkin puoleen.

Terveisin,

Easyfairs ja Fountain Park

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Käyttäjätunnuksesi on suljettu.