Kotkan-Haminan seutu

Kiitokset mielipiteistä!

Yli 700 ihmistä osallistui, ja vastausten analysointi on käynnissä.


Kotkan-Haminan alueelle laaditaan uutta elinkeinostrategiaa. Strategiatyön tavoitteena on paitsi linjata keinoja päämäärien saavuttamiseen niin myös synnyttää aktiivista yhdessä tekemisen henkeä ja yhteistyötä alueella. Vain näin pystymme löytämään sellaisen yhteisen tahtotilan jonka kautta voimme tuloksellisesti kehittää ja viestiä omia ainutlaatuisia houkuttelevuustekijöitämme.

Strategiatyö käynnistyi helmikuun alusta ja se päättyy kesäkuussa, jolloin Kotkan-Haminan seudun seutuvaltuusto hyväksyy sen.

Olet aloittamassa verkkoaivoriihtä, jossa kaikki alueemme asukkaat ja toimijat pääsevät omin sanoin kertomaan näkemyksiään siitä, mitä kannattaisi tehdä jotta alueestamme tulee entistäkin houkuttelevampi paikka asua, työskennellä ja työllistää. Otamme vastaukset huomioon tehdessämme linjauksia, mutta ennen kaikkea myös käytännön toimenpiteissä. Verkkoaivoriiheen vastaaminen on siis tärkeä keino saada strategia elämään!

 

Vastaaminen vie aikaa 5-15 minuuttia, ja voit halutessasi palata vastaamaan vaikka useamman kerran. Vastaaminen on anonyymia. Viimeinen vastauspäivä on 23.3.

Terveisin,

Mika Perttunen

Toimitusjohtaja

Cursor Oy

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Tämä tuote on suljettu.