Neste

Ainoa suunta on eteenpäin


Vastuullisuus on strategiamme ytimessä. Se on myös yksi neljästä arvostamme, jotka toimivat pohjana kaikelle toiminnallemme. Neste on sitoutunut jatkuvaan keskusteluun ja vuorovaikutukseen sidosryhmiensä kanssa. Osana tätä dialogia haluamme kutsua sinut jakamaan ajatuksiasi ja mielipiteitäsi siitä, miten meidän yrityksenä tulisi entisestään kehittää pyrkimystämme globaalisti vastuulliseen toimintaan.

Tämä verkkodialogi luo perustan olennaisuusarviollemme, joka auttaa meitä tunnistamaan ja ymmärtämään, mitkä vastuullisuusteemat ovat sidosryhmillemme tärkeitä ja liiketoiminnallemme kriittisimpiä. Tuloksia käytetään myös määrittelemään vastuullisuutemme viitekehys sekä kehittämään vastuullisuuskäytäntöjämme, jotka ovat keskeinen osa ydinliiketoimintojamme.

Osallistuminen tapahtuu nimettömästi ja siihen tarvitaan vain noin 10 minuuttia aikaasi. Halutessasi voit palata myöhemmin takaisin, jolloin näet tärkeysarvioinnissa uuden otoksen muiden esille nostamia vastuullisuusasioita.

Kiitos jo etukäteen mielenkiinnostasi ja ajatuksistasi.

Simo Honkanen
Vastuullisuus- ja yhteiskuntasuhdejohtaja


Neste lyhyesti
Neste on öljynjalostuksen ja uusiutuvien ratkaisujen edelläkävijä. Tarjoamme asiakkaillemme huippututkimukseen perustuvia puhtaamman liikenteen ja teollisuuden tuotteita. Olemme maailman johtava uusiutuvan dieselin tuottaja, ja vuotuinen tuotantokapasiteettimme on yli 2 miljoonaa tonnia. Olemme myös maailman suurin yhtiö, joka tuottaa uusiutuvia polttoaineita jätteistä ja tähteistä. Vastuullinen toimintamme on saanut tunnustusta muun muassa Dow Jonesin kestävän kehityksen indeksissä ja maailman vastuullisimpien yhtiöiden Global 100 -listalla.

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Käyttäjätunnuksesi on suljettu.