Salo

Hyvä salolainen,

Olemme kuntamaailmassa uuden kynnyksellä. Monet asiat muuttuvat lähitulevaisuudessa ja haastavat meidät luoviin ratkaisuihin.

Nyt on aika arvioida ja valmistella sitä, mitä kotikaupungissamme tulevaisuudessa tapahtuu. Jatkossa tulemme toiminnassamme keskittymään kaupungin elinvoimaisena pitämiseen, hyvään taloudenpitoon, uudistuviin palveluihin ja hyvään johtamiseen, joka tukee osaavan henkilöstön hyvää työskentelyä. Lisäksi haluamme tietää, mitä salolaiset pitävät tärkeänä. Mitä kohti meidän olisi hyvä suunnata ja mitä välttää? Mitkä ovat vahvuutemme ja painopisteemme tulevina vuosina?

Kutsun sinut mukaan ideoimaan meidän uutta Saloa. Kyseessä ei ole tavanomainen ennakkoon määritelty monivalintatehtävä vaan aidosti vuorovaikutteinen prosessi, jossa jokaisella salolaisella on mahdollisuus nostaa keskusteluun niitä asioita, jotka hän itse kokee tärkeiksi. Muiden vastaajien näkemyksiä on myös mahdollista kommentoida ja edelleen jatkojalostaa. Osallistuminen kestää vartin verran. Tulemme käyttämään saamamme aineiston kaupungin syksyn ja kevään 2018 strategiatyön tukena.

Toivottavasti mahdollisimman moni osallistuu Salon tulevaisuuden kehittämiseen!

VASTAUSAIKA ON NYT PÄÄTTYNYT JA AINEISTON ANALYYSI KÄYNNISSÄ.
KIITOKSET KAIKILLE AKTIIVISESTA OSALLISTUMISESTA!

Terveisin,
Lauri Inna

Kaupunginjohtaja

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Käyttäjätunnuksesi on suljettu.