4H

4H-järjestö yhteisin voimin tulevaan

Aloitin Suomen 4H-liiton toimitusjohtajana syyskuun alussa. Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästäni ja kaikista niistä kohtaamisista, joita 4H-toiminnassa mukana olevien kanssa ensimmäisiin viikkoihin on mahtunut. Ensi vuonna 4H-toiminta Suomessa täyttää 90 vuotta! Omassa roolissani haluan varmistaa, että hyödynnämme vahvat perinteet ja kehitämme jatkossakin 4H-toimintaa hyvässä vuoropuhelussa lasten, nuorten, perheiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

4H:ssa toiminta painottuu lasten ja nuorten kansalais- ja yrittäjyyskasvatukseen. Tavoitteenamme on, että lapsista ja nuorista kasvaa vastuullisia, aktiivisia ja yritteliäitä aikuisia, joilla on monipuoliset valmiudet toimia ja selviytyä muuttuvassa maailmassa. Se on mahdollista vain, jos 4H elää toimintaympäristön vuorovaikutuksessa ja kehittyy lasten ja nuorten tarpeiden mukaan.

Kutsun 4H-liiton ja 4H-yhdistysten henkilökunnan ja luottamushenkilöt sekä kaikki yhteistyökumppanit ideoimaan ja kertomaan näkemyksiään, miten voimme palvella lapsia ja nuoria entistä paremmin. Varaa 20 minuuttia aikaa ja tule mukaan!

Aivoriihen lopussa voit lähettää luottamuksellisesti henkilökohtaiset terveisesi minulle. Osallistuminen verkkoaivoriiheen tapahtuu nimettömänä. Työ jatkuu lähikuukausien ajan ja keskustelemme tuloksista niin 4H-liiton sisällä kuin sidosryhmiemme kanssa useaan otteeseen. Liiton johtoryhmä käsittelee ensimmäisiä tuloksia 30.10., ja näistä ajatuksista kuulet jo maailman 4H-päivänä 1.11.

AIVORIIHI ON NYT SULJETTU JA TULOSTEN ANALYYSI KÄYNNISSÄ.
KIITOKSET KAIKILLE AKTIIVISESTA OSALLISTUMISESTA!


4H-toiminnassa voi jokainen olla mukana!

Ystävällisin terveisin Tomi Alakoski, toimitusjohtaja

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Käyttäjätunnuksesi on suljettu.