Turun yliopisto

Tule suunnittelemaan kanssamme tulevaisuuden yrittäjyysyliopistoa!

in English

Turun yliopisto on monitieteinen tiedeyliopisto, jossa on erinomaiset puitteet tehdä rajat ylittävää tutkimusta ja saattaa tutkimustulokset tehokkaasti hyödyttämään koko yhteiskuntaa.

Haluamme toiminnallamme vauhdittaa taloutta ja luoda hyvinvointia. Tuemme tutkimuksella, koulutuksella ja kehittämishankkeilla Lounaisen-Suomen positiivista rakennemuutosta.

OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUNEILLE!

Yrittäjyyden ja yrittäjämäisen toimintakulttuurin edistäminen on keskeistä toiminnassamme. Yrittäjyysyliopistona Turun yliopisto tarjoaa opiskelijoille yrittäjyyskoulutusta ja valmiuksia mahdollisuuksiin tarttumiseen. Tarjoamme tukea tutkimuksen kaupallistamiseen ja innovaatiotoimintaan.

Nyt haluamme innostaa omaa yliopistoyhteisöämme ja kaikkia kumppaneitamme pohtimaan tavoitteita ja käytäntöjä, joilla varmistamme onnistumisemme tulevaisuuden yrittäjyysyliopistona.

Mitä Sinulle tulee mieleen? Siirry ajassa eteenpäin vuoteen 2025 ja mieti, mitä tällä välillä täytyy tapahtua, jotta olemme silloin paras mahdollinen yrittäjyysyliopisto. Oman ideoinnin lisäksi pääset myös lukemaan muiden osallistujien vastauksia ja arvioimaan niiden merkitystä onnistumisemme kannalta.

Jokainen vastaus on arvokas! Klikkaa alta Aloita ja tule mukaan!

Jo etukäteen kiittäen,


Riitta Mustonen
Kehitysjohtaja, Turun yliopisto

Lisätietoja:
Kirsi Peura, kirsi.peura@utu.fi,Yrittäjyysasiamies, Turun yliopisto

Kirjautuminen

Kirjautuminen epäonnistui. Käyttäjätunnuksesi on suljettu.